Firebowl Cooking

Lid sinds juli 2021

Bedrijfsgegevens geverifieerd


Om veilig te betalen en communiceren, is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de CHEFSTBL website.

Over Firebowl Cooking

Firebowl Homecooking is het beste te omschrijven als uit eten in eigen huis. Chef Damiën vind het enorm belangrijk dat jij zelf zo min mogelijk hoeft te doen. Ontspannen en genieten van het eten, dat is waar het om draait. Laat je verrassen door zijn smaakvolle kookkunsten en gezellige aanwezigheid! Firebowl Firecooking is heel wat anders. Hierbij gaat het om bourgondische bereidingen boven de vuurschaal. Het vuur zorgt voor een heerlijk bourgondisch sfeertje en uiteraard voor smaakvolle gerechten. Met Firecooking heb je een echte eyecatcher in huis!

Reviews over Firebowl Cooking

Chef score 9.7

Uit 50 reviews

Erwin Schaefers

20-11-2022

10

Alles 100%

review image 1

L. Hekker

19-11-2022

10

Verrast door de kinderen voor ons 40 jarig huwelijk genoten van een smaakvol en intiem diner. Een 4 gangen diner verzorgd door kok Damiën van Helvoirt. Ondanks de kleine keuken in ons vakantie huisje heeft hij er een mooi diner van gemaakt met verrassende ingrediënten. Damiën stelde zich discreet op liet ons alleen in onze gesprekken, hij was er als we hem nodig hadden. Duidelijke uitleg van gebruikte ingrediënten en een mooie opmaak van de borden. Bestek, fraai gevormde borden en het glaswerk waren verzorgd, de keuken werd schoon achtergelaten. Al met al een aanrader voor een intiem diner met vrienden of dierbaren.

Ruud Hekker

19-11-2022

9.6

In de eerste plaats is Damien een heel prettig persoon en professionele chef. Hij brengt de gastvrijheid naar je eigen keukentafel. Damien voelt precies aan wanneer hij zich terugtrekt in de keuken of wanneer hij gezellig in het tafelgesprek mee kan doen. Ook niet onbelangrijk het eten was heerlijk! 4 op en top bereide gangen met veel diepgang in smaak. Met name het lamsvlees en bijbehorende saus was een goddelijke combinatie. Het toetje 'Death by Chocolate' is ook een gerecht dat je een keer geproefd MOET hebben!

Noury Verwijst

16-11-2022

10

Wij hebben een heerlijke avond gehad met prachtige gerechten en perfecte sfeer. Damiën heeft alles tot in de puntjes verzorgd en wist zelfs de avond te complementeren met zijn muzieksmaak!

review image 1
review image 2

Mark de Bruin

16-10-2022

10

Heerlijke avond gehad, heel fijn dat de gerechten konden worden aangepast aan onze wensen. Eten en sfeer waren top! Gaan we vaker doen

review image 1
Bekijk alle reviews

Giftcard

beveiligd betalen met

Copyright 2022 CHEFSTBL. All Rights Reserved.