Informatie over CHEFSTBL

Over

Wat is CHEFSTBL?

CHEFSTBL brengt jou in contact met de beste  chefs om bij jou thuis te komen koken. Of je nou een romantisch diner voor 2 wil, een gezellig etentje met vrienden of groot diner thuis wil geven, op CHEFSTBL vind je de perfecte chef die bij jou thuis komt koken. Een nieuwe culinaire ervaring om nooit te vergeten!

Historie

Het team van CHEFSTBL zijn echte Bourgondiërs die houden van een lekker hapje, bijpassend wijntje en de sfeer van goede restaurants. Volgens ons wordt een geweldige avond voor 90% gemaakt door goed gezelschap en door  lekker eten en drinken en slechts voor 10% door de locatie. 

Nieuwe culinaire ervaring

CHEFSTBL draait het gewoon om. Wij brengen we de beleving gewoon naar je huis. En wat voor een beleving. Een top chef die alleen voor jou en je gasten kookt in jouw huis. En jij hebt front row seats! Beleef hoe de chef te werk gaat, krijg uitleg over ingrediënten en bereidingen, stel alle vragen die je altijd al had willen stellen en geniet van de smaaksensatie die op je af komt. Uit eten in eigen huis wordt een ware beleving . En aan het einde van de avond kan je heerlijk op de bank blijven zitten en naborrelen als de chef weg gaat  en een opgeruimde keuken achter laat.

Een unieke ervaring in jouw eigen huis.